Wat

Praktische ambulante coaching

 

Loop jij in het dagelijks leven tegen problemen aan die veroorzaakt worden door een ontwikkelingsstoornis en/of psychische klachten? Wil jij beter leren omgaan met bepaalde situaties waar je tegen aan blijft lopen? Of heb je juist behoefte aan meer inzicht en uitleg?

Ik bied praktische coaching bij je thuis of op een locatie waar je je prettig voelt. Deze coaching kan bestaan uit gesprekken, bezigheden of activiteiten gericht op het oplossen of leren omgaan met dingen die lastig zijn voor jou. Daarnaast kan ik ondersteunen tijdens gesprekken op school of werk.

Doelen worden aan het begin en altijd in overleg opgesteld.

De praktische ambulante coaching is geschikt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

 

 

 

Gezinsondersteuning

 

Is er een hulpvraag binnen jullie gezin, bijvoorbeeld door een diagnose autisme, taalontwikkelingsproblemen of een andere ontwikkelingsstoornis? Kunnen jullie hierbij als gezin hulp gebruiken?

Ik bied ambulante ondersteuning om ervoor te zorgen dat het overzicht behouden blijft, de juiste instanties worden ingeschakeld en dat jullie gehoord worden als ouders. Maar ook: wat betekenen deze ontwikkelingsproblemen voor jullie als gezin en voor de opvoeding, is er voldoende inzicht en hoe ga je er mee om. Dus een praktische vertaling die passend is voor jullie gezin.

De ondersteuning zal meestal plaatsvinden bij jullie thuis, maar een andere locatie is natuurlijk ook mogelijk. Verder kan ik meegaan naar gesprekken bij de gemeente, school of andere hulpverleningsinstanties.

Doelen worden aan het begin en altijd in overleg opgesteld.

 

 

 

 

 

 


.